Sitene Ekle | Arsiv | Iletisim | Anasayfam Yap | Sık Kullanilanlara Ekle
23 Şubat 2012 Perşembe
Gazeteler

Genel Editör
ALPEREN AKAR
Ak İcraatlar
Yazarlarımız
DÖĞER HÜR HABER
Döğer Hür Haber'den
M. Merve KAZAL
Değerli Olan İçindeki.......
RESÜL GÜLER
SEVGİ
HASAN HÜSEYİN KURT
DERSİM
KENAN YILMAZ
ANKARA'NIN GÜNEŞİ VE BİZ...
Bekteş TAYLAN
KADER BU BÖYLE
Gonul Pınarı
Zina Hakkında Söz bırakmayacak açık hükümler
PageRank Checker
Yazara Ait Tüm Yazılar
  ALPEREN AKAR

          
         AK İCRAATLAR

       Geçtiğimiz günlerde AKP  Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün Beyin Kocatepe gazetesine bir röportajı yayınlandı . Röportaj da Halil ÜRÜN Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İlhan’ı hedef almış  ağır şekilde eleştirmişti. Halil Ürün Vali ve Kaymakam beyi suçlarken AKP İhsaniye İlçe başkanı ve AKP nin İhsaniye iki İGM üyesinden birisini de eleştirdi. Güya AKP İhsaniye İlçe Başkanı ve İhsaniyeden İGM nin bir üyesi Mavi Hayat Derneğini İhsaniye Kaymakamlığın kuruluşu sanmışlar. İlçe başkanı ve İGM üyesi Halil bey kadar uyanık olmayabilirler ama o kadar saf olacaklarını tahmin etmiyorum.


       Olayın aslı şimdilerde ortaya çıkmaya başladı. Aslında milletvekili Halil Ürün’ün hesabı AKP teşkilatlarında söz sahibi olmak, yani bir sonraki genel seçimlerde listeye girebilmek için sağlam temeller atmak. Bu anlamda 8 Ocak 2012 tarihinde kongreye gidecek olan İhsaniye İlçe teşkilatını ele geçirme hesabı yapan  Ürün mevcut yönetimi tasfiye edip kendi desteklediği listeyi yönetime getirmek.En fazla oy potansiyeline sahip olan Döğer ile  Gazlıgöl’ün oyları İlçe seçimleri için önemli.


       AKP den ihraç edilen fakat AKP nin bir türlü vazgeçemediği Ömer Güngör ile AKP li Gazlıgöl Belediye Başkanı Selehattin Keskin bu sıralarda Kaymakam Ömer Faruk İlhan tarafından haklarında soruşturma açıldı. Soruşturma açılan belediye Başkanları Çıkarları engelelenen İşadamlarının duygularına tercüman olan Milletvekili Halil Ürün Kaymakam Ömer Faruk İlhan Beyi ağır bir şekilde eleştirirken Kaymakam beye destek olan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Başkanların usülsüzlüklerine ve meşru olmayan olaylarına destek vermeyen AKP  İlçe Başkanı  Hasan BAYRAM ve İGM üyesi Mevlüt KÜÇÜK te eleştirilerden nasibini aldılar.


       Halil ÜRÜN Beyin Haber sitelerinde yayınlanan Vali ve Kaymakam hakkındaki eleştirisine  tüm kesimlerden tepki gelirken birisi Halil ÜRÜN  beye  desteği ile ön plana çıktı. Bu isim Bozhüyük Beldesi eski Belediye Başkanı Lokman EKİCİ idi. Lokman EKİCİ yi biraz araştırdığımızda Halil Ürün beyin destek verdiği AKP İhsaniye İlçe Başkanı adayı olduğu söylendi.


        Milletvekili Halil ÜRÜN kayıp trilyon davasından hüküm almış, Döğer Belediye Başkanı Ömer GÜNGÖR  Kaçak çiftlik, imar planı usülsüzlüğü, hurda prefabrikler ve bir çok konuda usülsüzlüklerle gündemden hiç düşmeyen bir isim, Selahattin KESKİN hakkında usülsüzlükler nedeniyle Kaymakamlıkça soruşturma açılan bir isim, Lokman EKİCİ   Elektirik Enerjisi Hakkında hırsızlık suçundan hüküm giymiş birisi. Büyük bir ihtimalle 8 Ocak 2012 tarihinde Halil ÜRÜN tarafında üstü çizilen Hasan BAYRAM ın yerine Akp İlçe teşkilatının başında olacak  İhsaniyemize hayırlı olsun.Durmak yok yola devam.

2012-01-03 Bu yazı  654  kere okundu
Son Yazıları:

Ak İcraatlar
Allah aşkına Kimin, kimlerin vekilisiniz?
TARİHE DÜŞÜLEN NOT
ŞEHİTLERİMİZ HAKLARINIZI HELAL EDERMİSİNİZ
Yahudi Takdikleri
Haçlı Ordusunun Neferleri Libya Önlerinde
Hem Gözü Açık Hemde harikasınız yaa
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ
Bizi Mahçup Etmediniz.
DÖĞER'E KİM SAHİP ÇIKACAK?
YORUMLAR
mustafa 2012-01-07
ak icraatlar

ısmarlama bir yazı yazmışsınız.davul sizin omzunuzda tokmak başkasının elinde.bir partiyi eleştirmek için önce aynaya bakmalısınız.mhp nin iktidarda kaldığı 3 yıla bakılır ne vermiş bu ülkeye.seçimden önce istifa eden genel başkan yardımcılarına bakar insan.bunlar ülkeyi yönetmeye talip.hepsi birer bire ahlaksızca kasetlerin çıkması üstüne istifa etmedilemi.ne çabuk unuttun. gelelim enerji hırsızlığına lokman ekici hakkında verilmiş bir hüküm yok.ayrıca gazlıgöl belediye başkanı hakkında da verilmiş bir hüküm yok.size bu yazıyı yazdıran hakkında da bir çok soruşturma açıldı.ve bugüne kadar hangi söylediğini yaptı büyük projeler vadetti hangisi hayata geçti.hani uçak pisti,taş kesme fabrikası,emre gölü etrafında projeleri,firig vadisi taşımacılık koop,sıcak su birlii,türkiyenin 1,5 kilometrelik kuyusunu açacaktı ne olduhangisi hayata geçti.halil ürün doğruları söyledi kral çıplak dedi takke düştü kel göründü. bunları düşünmek ve kılavuzu değiştirmek lazım.yoksa kılavuzu karga olanın ...........


Admin:1- Yazı ısmarlama değil Okuyuculardan gelen bilgi dahilinde yazılmıştır.


2-MHP nin veya bir siyasi partinin sözcüsü değiliz.Hata veya yanlış bulduğumuzda MHP yide eleştiriyoruz. .


3-Vatandaş olarak fikrimizi sorarasanız MHP Genel Başkan yardımcılarını olayı duyulur duyulmaz MHP kapıyı gösterdi AKP ise Ömer GÜNGÖR den ve partiye laf getirenlerden bir türlü vazgeçemedi.


4-Lokman Ekici Hakkında Mahkeme kararı var tecil edilmiş yani Hükmün açıklanması geriye bırakılmış ve denetimli serbestlik kararı verilmiş. isterneniz dosya numarasını verebiliriz.Gazlıgöl belediye başkanı konusunda verilmiş bir hüküm var demedik soruşturma açıldığını sözledik.

Lokman EKİCİ 2012-01-06
İlçe başkanlığı

Sayın ALPEREN AKAR bey size bu yalanı söyleyen kişilere ve makama 02.01.2012 tarihli adıma sabıka kaydı yoktur Savcılık makamının verdiği adli sicil kaydını verdim beş gün önce yüreğiniz ve dürüstlüğünüz varsa ki ismininzden öyle olabileceğiniz anlaşılıyor bu gün adliyeye gelin Savcılıktan bu güne ait size de birtane alıvereyim.Toprağın üstü ne kadar geniş ve ferahsa altıda o kadar derin ve karanlık

ali 2012-01-04
Metin YAZAR a

  Metin YAZAR yazıyı oku sonra yorum yap.Alperen AKAR bu yazısında Başbakana laf söylemiş, Başa da laf söylememiş ayakucunda millet işi götürüyor..Yazıda İhsaniye İlçe Başkanlığına Eklektirik Hırsızlığından hüküm giyen birisi getiriliyor. Döğer Hür Haber maden ocağı daha bulmuş yani anlayacağın.Biraz uykudan uyanda çevreni gör. Etrafı hırsızlar sarmış siz devekuşu gibi kafayı kuma gömün kimse görmüyor sanın.  

METİN YAZAR 2012-01-04
alperen uslu dur...!!!

alperen akar sen hala sapla samanı karıştırmaya devam ediyorsun bu sende kronikleşmiş hastalık olmuş düzelmenide beklemiyorum ....kötü konuşmak istemiyorum belediye başkanı ayrı başbakan ayrı bende belediye başkanını sevmem yaptıklarını tasvip etmem ama başbakanımada söz söyletmem...bunu o küçük beynine sok sen etrafına topladığın saf genclere masal anlatmaya devam et....sen tekrar başbakan ve ak partiyle ilgili yazı yazma önce aynaya kendi partine bak ondan sonra başkasının eksiklerini ara...anladın!!!!!

SEN NEYMİŞSİN BE ABİİİ
İhsaniye İlçe Başkanlığına aday olan Lokman EKİCİ hakkında sitelerde çıkan yazılar
Rıfat ÇAKAL BBP ile yollarını ayırdı
Rıfat ÇAKAL BBP ile yollarını ayırdı
Son İçerikler
Hava Durumu
ANKET
Ömer Güngör ve Kadir Onay Görevden Alınmalımıdır?
Görevlerine devam etsinler
Hiç bir fikrim yok
Kadir Onay Görevden alınmalıdır
Kendileri İstifa Etsinler
İkiside Görevden Alınmalıdır
Ömer Güngör Görevden alınmalıdır
Sonuçlar
Son İçerikler
Copyright © 2008 - 2012 Döğer Hür Haber - Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Melkam Internet Hizmetleri
     

2

Döğerhürhaber.com

 

 

 

 

Haberler

 

BAĞLANTILAR

DÖĞER EKO HABER

Frig Vadisi.net

Frig Haber.com

Döğer Ar-ge.com

Sitene Ekle

RSS

Facebook

Twitter