
Döğer Belediye Başkanı Ömer GÜNGÖR Sitemiz Eski yazarı ve halen yayın danışmanımız olan Murat DEMİREL ile yaptığı ayaküstü görüşmede Sitemize ve bilhassa son haberimiz "Akp den Döğer' e bir kazık daha" başlıklı haberimize tepkisini dile getirdi.
Konu hakkında önceden bilgisi olduğunu İlgili makamlarla görüştüğünü Döğer Lisesinin Başarısını anlattığını Derslik sayısının az olması nedeni ile Döğer Lisesinin Anadolu Lisesi olmasına imkan bulunmadığını kararı 1 yıl ertelettiklerini ,Çok programlı lisenin sanatkar yetiştireceğini Her öğrencinin Üniversiteye girme imkanının olmadığı bu nedenle Çok programlı lisenin Kasabamıza daha yararlı olabileceğini belirtmiştir.
Başkan GÜNGÖR Döğer Hür Haber Sitesinin Sürekli kendisini eleştirdiğini yalan ve iftira dolu haber yaptığını halkın arasına nifak soktuğu ve dışarıya karşı Döğeri küçük düşürdüğü iddiasında bulunmuştur.
Bu Konuda Avukatı ile görüştüğünü ve dava konusu yapmayı düşündüğünü belirtmiştir.
Murat DEMİREL ise Başkan GÜNGÖR'e bizim adımıza Döğer Hür Haber'in format olarak eleştiri haber üzerine yayın yaptığı, yanlış bulduğu veya yanlış gördüğü olarları eleştiri konusu yaptığı siyasi haberlerde Döğer Kasabasında AKP ve MHP ağırlıklı olan iki büyük gurubu hatalarını eleştirdiği bu konuda hiç bir ayrım yapmadığını belirtti.Murat DEMİREL Kendi sahibi bulunduğu Eko Haberin Okuyucusunun çok olduğu kesinlikle siyasi haber yapmadığı bu nedenle gündem tayin etmede etkisinin bulunmadığını belirtti.Kasabamızda yayın yapan iki Haber sitesinin Amatör yayın yapmalarına rağmen kendisini geliştirdikleri. Profösyönel sitelere yakın yayın kalitesinin bulunduğu Şahıslara yönelik haberler yapmalarının sıkıntı vereceği tek haber kaynağı ise Döğer kapsamında Döğer belediye olduğunu dile getirdi.Döğer Belediyesi olarak basın bülteni şeklinde sitelere mail atması Döğer sitelerinin bu bülteni yayınlayacaklarını yanlış ve yalan haberlerde ise düzeltme beyanlarını yayınlabileceğini belirtti.
Murat DEMİREL ayrıca Döğerde seçmen hatalarından insanlar arasında bahsederek dedikodu yapıldığını Sitelerin bu dedikoduların bir kısmını satırlarınına taşıyarak muhatabın öğrenmesine vesile olduğunu belirtmiştir.
Başkan Güngör’ün Murat DEMİREL ile ayaküstü görüşmesini Murat DEMİREl’in ağzından yorumsuz yayınlıyoruz.
|