Sitene Ekle | Arsiv | Iletisim | Anasayfam Yap | Sık Kullanilanlara Ekle
22 Mayıs 2012 Salı
Gazeteler

Genel Editör
BAHATTİN ULU
İDRAKİMİZ YANMASIN
ALPEREN AKAR
Yazıklar Olsun
Yazarlarımız
DÖĞER HÜR HABER
Döğer Hür Haber'den
M. Merve KAZAL
Değerli Olan İçindeki.......
RESÜL GÜLER
SEVGİ
HASAN HÜSEYİN KURT
STRES
KENAN YILMAZ
İletişim Danışmanı Terzi Gibidir
Bekteş TAYLAN
KADER BU BÖYLE
Gonul Pınarı
Zina Hakkında Söz bırakmayacak açık hükümler
PageRank Checker
EĞİTİME TAM DESTEK
Vali İrfan Balkanlıoğlu, kurumlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
2011-02-02 - 14:04

Vali İrfan Balkanlıoğlu, kurumlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
Kurumlara yönelik ziyaret ve incelemelerine, geçtiğimiz hafta Tarım İl Müdürlüğü’nden başlayan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ikinci ziyaret ve inceleme noktası olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü belirledi. Vali Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ile kuruma bağlı müdür yardımcısı ve şube müdürlerinden, ilimiz eğitim ve öğretimi ile ilgili bilgiler aldı.

Afyonkarahisar Valiliği görevine başlamasının ardından, bir süre tebrik ziyaretlerini kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, tebrik ziyaretlerinin büyük ölçüde tamamlanması ile bir yandan iade-i ziyaretlere, diğer yanda da kurumlara yönelik inceleme ziyaretlerine başladı. Kurumlara yönelik inceleme ziyaretlerine, geçtiğimiz hafta ilk olarak Tarım İl Müdürlüğü’nde başlayan Vali Balkanlıoğlu, ikinci ziyaret ve inceleme noktası olarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü belirledi. İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, kuruma bağlı müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin hazır bulunduğu ziyarette, ilimiz eğitim ve öğretimi ile ilgili bilgiler aldı.

SLAYT GÖSTERİ ÜZERİNDEN SUNUM YAPILDI
Ziyarette, slayt gösteri üzerinden bir sunum yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, yaptığı sunumda; ilimiz eğitimindeki, fiziki gelişmeler, sıkıntılar, öğretmenlerle ilgili sayısal bilgiler, yatırımlar, mali durumlar, taşımalı eğitim, Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen projeler ve sorunlarla ilgili bilgiler aktardı. Hidayet Yıldırım, 2010- 2011 yılı eğitim- öğretim durumuna göre, il merkezinde ortaöğretim kurumlarında normal eğitime geçebilmsi için mevcut 169 dersliğe ek olarak, toplam 155 dersliğin ilave edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Yıldırım, il merkezinde 1 adet 24 derslikli meslek lisesine, 2 adet 24 derslikli anadolu lisesine, 1 adet 16 derslikli sosyal bilimler lisesine, 1 adet 16 derslikli güzel sanatlar ve spor lisesine, 1 adet 16 derslikli tarım meslek lisesine acil ihtiyaç olduğunu söyledi.

EĞİTİM PROJELERİ HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ
Afyonkarahisar’ın (60-72 ay yaş grubunda) 25 il ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul öncesinde zorunlu eğitim yapılacak iller arasına alındığını belirten Yıldırım, bu konuda da çalışmalarının başarılı bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Valilik makamının onayı ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan yerel projeler hakkında da bilgiler sunan Milli Eğitim Müdürü Yıldırım, uygulanan; Okuma Saati Projesi, İÖO Dostluk, Dayanışma ve Ortak Hareketi Projesi, Ortaöğretimde Akıllı Adımlar Projesi, Cumhuriyetimizin Kazanıldığı Topraklar Projesi, Okul Dostu Kent: Afyonkarahisar Projesi, Bir Fincan Kahve Projesi, EDEP (Eğitime Destek Projesi)’nin genel olarak, ilimizdeki eğitimin seviyesinin yükseltilmesi ve eğitim kalitesinin arttırılmasının amaçlandığını söyledi.

“BİR FİNCAN KAHVE” İYİ DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR PROJE
Ziyarette, ilimiz merkez ve ilçelerindeki, ilk ve orta öğretim dengi okullardaki fiziki durumlar ile öğrencilerin başarı durumları hakkında detaylı bilgiler alan Vali İrfan Balkanlıoğlu, eğitime büyük önem verdiğini belirterek, herşeyin eğitimle başladığını ve yakalanan tüm başarıların eğitim sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Özellikle, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ilimizdeki eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve kalitenin arttırılması için başlatılıp halen sürdürülen mahalli projeleri inceleyen Vali Balkanlıoğlu, projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Vali İrfan Balkanlıoğlu, özellikle “Bir Fincan Kahve” Projesi’nin iyi düşünülmüş bir proje olduğunu söyledi.

“EĞİTİME SONSUZ DESTEK VERECEĞİM”
Afyonkarahisar’ın eğitim açısından daha başarılı olabilmesi için tüm imkanların seferber edilmesini isteyen Vali Balkanlıoğlu, eğitimci bir babanın evladı olarak eğitimin ne kadar önemli bir unsur olduğunu iyi bildiğini, bu amaçla Afyonkarahisar’da eğitim adına yapılacak her türlü çalışmaya sonsuz destek vereceğini söyledi. Vali İrfan Balkanlıoğlu ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinden de çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaret sonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ziyaretlerinden ve eğitim-öğretime verdiği destekten dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu ile ilçeler de milli eğitime destek veren ilçe kaymakamlarına teşekkür etti.




Kaynak: M.Serhat BENZER Bu haber  420  kere okundu
YORUMLAR
Bu Kategoriye Ait Diğer Haberler
OKUR STAR YARIŞMASI KASABAMIZDA YAPILDI GAZLIGÖL FATİH KUR-AN KURSU BİRİNCİ OLDU 4. Okur-Star Ödül Töreni Döğer Fatih İlköğretim Okulu gurup birincisi İHSANİYE A.S.M.L WEB SİTESİ YENİLENDİ OKULLAR PERŞEMBE GÜNÜDE TATİL OKULLAR YARIN TATİL EMİN YÖRÜK ÜN TAYİNİ ÇIKTI Sağlık Meslek Lisesini Kazanan Öğrencilerin DİKKATİNE KARDELEN BEREKETİ LİSEMİZİ GÜZELLEŞTİRDİ KARNE HEYECANI ÖSYM den yeni skandal! DÖĞER LİSESİ KARDELEN DERGİSİNİ YAYINA HAZIRLIYOR Gül Anneler Derneği Yoksulun Yanında OKULLARA TEMİZLİK ELEMANLARI ALINDI ÖSYM Başkanı ndan öğrencilere mektup EMİN YÖRÜK KASABA HALKINDAN DESTEK BEKLİYOR EĞİTİME TAM DESTEK DÖĞER LİSESİNDEN TOPLUMSAL HİZMET 13 YILLIK KESİNTİSİZ KAYMAKAMLIKTAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI LYS'DE AFYONKARAHİSARIN DURUMU LYS DE 10 BİN ÖĞRENCİ SIFIR ÇEKTİ 4 ADET PROJEKSİYON CİHAZI ALINDI OKUL KIYAFETLERİ SERBEST OLUYOR KPSS BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLIYOR AFYONKARAHİSAR 59 SIRADA DÖĞER LİSESİ BAŞARILI SONUÇLAR BUGÜN AÇIKLANIYOR AKCAN ÇUBUKÇUYA SORDU NEDEN ? DÖĞER LİSESİ TÜRKİYE 38. OLDU YUNUS EMRE İ.Ö.O ŞİİR VE RESİMDE 1. OLDU SATRANÇ TURNUVASI SONUÇLARI DÖĞER LİSESİ 1. OLDU HEYECANLI YARIŞMA OTELCİLİK VE TURİZM OKULU AÇILIYOR DÖĞER LİSESİ ÖĞRENCİLERİ HADİ BİSMİLLAH DEDİ İHSANİYE SAĞLIK MESLEK LİSESİ DEPREM TATBİKATI SÖZLEŞMELİLER KADROYA GEÇİYOR ENES SARA 5.'NCİ OLDU LİSE ÜÇ ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMADI SINAV TARİHLERİ DEGİŞMEYECEK KARDELEN DERGİSİ SPONSOR ARAYIŞI DEVAM EDİYOR Savcı Coruk tarafından Hakimlik ve Savcılık Mesleği Tanıtıldı İSML DE KARNE TÖRENİ YAPILDI KAYMAKAM ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU Öğrenciler yarın karne alamayabilir! ÇEVRE KİRLİLİĞİ SEMİNERİ YAPILDI
RANTÇILAR İSTEDİ AKP İLÇE BAŞKANI OLDU
RANTÇILAR İSTEDİ AKP İLÇE BAŞKANI OLDU
SELEHATTİN KAYA DÖĞER HÜR HABERE KONUŞTU
Selehattin Kaya Döğer Hür Habere çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Son İçerikler
Hava Durumu
ANKET
Döğer Belediyesinin Kasası Dolumu
Belediye Yatırım Yapacak Kadar Parası var
Belediye İşyerlerini Borç İle Yapacak
Belediyenin Borç Batağındadır
Yalandan Kim Ölmüş( Başkanın yalanlarından Biri)
Sonuçlar
Son İçerikler
Copyright © 2008 - 2012 Döğer Hür Haber - Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Melkam Internet Hizmetleri
     

2

Döğerhürhaber.com

 

 

 

 

Haberler

 

BAĞLANTILAR

DÖĞER EKO HABER

Frig Vadisi.net

Frig Haber.com

Döğer Ar-ge.com

Sitene Ekle

RSS

Facebook

Twitter