Bugun...


İHSANİYE HALKI VELİ KAPLAN DEDİ
Anahaber Gazetesinin yaptığı röportajlarda İhsaniye vatandaşının zihninde oluşan Belediye Başkan adayı yüzde 80 “Veli Kaplan” yönünde çıktı.

İHSANİYE HALKI VELİ KAPLAN DEDİ
+ -

Anahaber Gazetesinin yaptığı röportajlarda vatandaşın zihninde oluşan Belediye Başkan adayı yüzde 80 "Veli Kaplan" yönünde çıktı.




Yerel seçimler yaklaşırken Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde partilerde de büyük bir hareketlenme yaşanıyor. Aday belirleme süreci son hızıyla devam ediyor. Bu süreçte Anahaber Gazetesi olarak İhsaniye ilçemizin belediye başkan adayı profilini araştırdık.  Özellikle de Akören beldesiyle İhsaniye ilçesi yakın bir zaman önce plebisit yöntemiyle birleşmişti. İhsaniye halkına nasıl bir başkan görmek istediklerini sorduk.  Sokak röportajı yaptığımız kişilerin birleştiği nokta "Verdiği sözleri yerine getirebilecek, İhsaniye'ye hak ettiği yatırımı yapacak ve başlatılan projeleri layıkıyla sonlandırabilecek bir belediye başkanı görmek istedikleri" yönünde oldu. Bunun için de Belediye Aday adaylarına göre yaptığımız isimlerde genelde İhsaniye'de vatandaş yüzde 80'i "Veli Kaplan" yönünde fikirlerini beyan etti.




"İsmini İlk defa duyduğum adaylar var"




İhsaniye İlçemizde bütün siyasi partilerin aday adaylarını inceleyerek cevap veren Ahmet Taş  " Ben İhsaniye ilçemize taşınalı  dört ay oldum. Açıkça belediye başkan adayların doğru dürüst tanımıyorum. Bazı adayların belediye başkan adaylarının ismini öğrendiğimde bazılarının ismini ilk defa duydum ve tanımıyorum. Sanki bu isimler seçim zamanı bir koltuk kapabilirmiyiz diye çıkmış isimler olarak görüyorum. Tanıdığım belediye başkan adaylarından bildiğim bir isim var. Oda Veli Kaplan, diğerlerini ne tanıyorum. Nede doğru dürüst konuşmuşluğum var. Benim siyasi görüşümdür tabii ki, Veli Kaplan,  gerçekten iyi bir insan. Önümüzde de yerel seçimler var. Kim gelirse gelsin iyi biri, dürüst biri gelsin. Ben belediye başkanı olsam sürekli sokakları gezerim kusurlarımı görürüm. Nitekim de ben böyle bir belediye başkanı istiyorum" dedi. Halkın Sorunlarına kulak verecek biri olsun"




Ben adam gibi adam olan bir belediye başkanı istiyorum diyen Muzaffer Şahin, " Ben İhsaniye'de Halkın yanında olacak kişiyi istiyorum. Halkın sorunlarına kulak veren halkla sürekli diyalog halinde, varoş mahallelerini gezecek, fakir fukaranın hakkını sorabilecek bir belediye başkanı istiyorum. Şahsiyetini, kişiliğini, karakter yapısını toplumda yaşayabilecek adam gibi adam istiyorum. Sayın Belediye Başkanımız Halit Aşkar 'ı da çok seviyorum. Ama sanırım bu seçimlerde aday olmadığını duydum üzüldüm.  İhsaniye kültür tarihi yüksek olan bir marka ilçe olmasına rağmen bir türlü turizmde bana göre hak ettiği değeri veremiyoruz. Bunu çözebilen bir başkan adayı istiyorum. Bu büyük otellerin önüne geçebilecek bir başkan istiyorum. Bu fikirlerimi ve İhsaniye ilçemiz için yapabilecek aday olarak, Veli Kaplan'ı görüyorum. İnşallah belediye başkanımız o olur"  şeklinde konuşt




İhsaniye'mize hizmet eden gerçek bir belediye başkanı istediğini ifade eden Şerife Aktan " Kim olursa olsun İhsaniye'mizi daha da güzelleştiren bir başkan istiyorum. Devamlı katkı yapsın. İhsaniye Afyon'da çok popüler bir ilçedir.  İhsaniye'ye ne yaparsanız yapın hep az gelecektir. Diğer Türkiye İlçelerine bakıyorum çok güzel yapılaşmalar var. Bizim onlardan neyimiz eksik. Ve biz daha güzel İhsaniye istiyoruz.  Bunun içinde ilçemize büyük yatırımlar istiyoruz. Bunları yapacak belediye başkanı istiyoruz. Davul bir tarafta, tokmak bir tarafta olmaz. İktidar CHP ise belediye CHP, iktidar AKP ise belediyeler AKP'li olması lazım. Tersi olunca birbirlerine yardımcı olmuyorlar. Şimdiki belediye başkanından memnunuz. Ama o da aday olmamış. Yine mevcut iktidar partisinden adaylara baktığımız zaman Lokman Ekici diye biri varmış hiç tanımıyorum. Her halde İhsaniye'ye yeni gelmiş bilmiyorum.  Ama diğer Aday olan Veli Kaplan'ı tanıyoruz. İlçemizde hem esnaflık yapıyor. Hem de sporcu kimliğiyle sevilen sayılan biri onun belediye başkanı olması istiyorum" şeklinde konuştu.










 




Bu haber 2115 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANANLAR HABERLER
SON HABER YORUMLARI
Tevfik kum
17-12-2023 14:33:00

Çokbeyeniyorum
ozguraytar063@gmail.com
08-12-2023 11:24:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Erdal özdemir
15-10-2023 21:32:00

Allah rahmet eylesin

Erdal özdemir
15-10-2023 21:31:00

Allah rahmet eylesin
Gungor sen
31-08-2023 17:16:00

Adam gibi adamsın.slm olsun
Seydi Ahmet YAVUZ
22-06-2023 20:26:00

Allah rahmet eylesin, Mekânı Cennet olsun
Nurettin Yağdıran
22-06-2023 16:52:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kabrini cennet eylesin
21-01-2023 11:10:00

allah kabrini cennet eylesin
YUKARI