Bugun...


İHSANİYE AKP DE NELER OLUYOR
Halkın ve esnafın çoğunlukla takdir ettikleri ve aday olmasını istedikleri Mevlüt Küçük ün geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanlığı aday adaylığını geri çektiğine dair iddialar ve baskı yapıldığına dair söylentiler ihsaniye de şok etkisi yaptı.

İHSANİYE AKP DE NELER OLUYOR
+ -

Yerel seçimler için aday belirleme çalışmaları devam ederken, parti içi çekişmelerde son hızıyla devam ediyor. AK Parti İhsaniye İlçe Belediye Başkanlığı yarışında ise ilginç taktikler görülüyor. AK Parti İhsaniye İlçe Başkanının kendisinin aday olmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında...

AK PARTİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
2014 yerel seçimleri için siyasi partiler aday belirleme çalışmalanna devam ediyor. Gündeminde yerel seçim başta olmak üzere AK Parti İl Danışma Kurulu hafta sonu Bakan Eroğlu'nun katılımıyla toplanacak. AK Parti Afyon merkez Belediye Başkan adayını belirlemesinin ardından önümüzdeki hafta ilçe adaylannı açıklamaya başlayacak.

AŞKAR ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI
İhsaniye İlçesinde Belediye Başkanı Halit Aşkar'ın yeni dönemde aday olmayı istememesinin ardından gözler diğer aday adaylanna çevrilmişti. İki dönemdir İl Genel Meclisi Üyeliği görevinde bulunan ve AK Parti İhsaniye İlçe Teşkilatının kurucu üyelerinden olan Mevlüt Küçük Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatında bulunduğu dilekçesini
İhsaniye İlçe Başkanlığına tarihinde vermişti. Mevlüt Küçük'ün aday adayı olması teşkilat içerisinde de çoğunluk tarafindan olumlu karşılanmıştı.

İHSANİYE'DE HALK VE ESNAF İSTİYORDU
ihsaniye ilçesinin sevilen simalarından da olan Mevlüt Küçük, il Genel Meclis Üyeliği dışında aynı zamanda Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanlığı, Ziraat Odası Başkanlığı, Süt Birliği gibi önemli görevlerde de bulunmakta. Mevlüt Küçük İl-İlçe ve Genel Merkeze aday adaylığı içinde 4 bin TL lik bağış bedellerini de yatırarak halkın ve esnafinda ısrarlarıyla AK Parti ihsaniye ilçe Belediye Başkanlığına aday adayı olmuştu.
ÇEKİLMESİ İÇİN BASKI MI YAPILDI?
Halkın ve esnafın çoğunlukla takdir ettikleri ve aday olmasını istedikleri Mevlüt Küçük'ün geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanlığı aday adaylığını geri çektiğine dair iddialar ve baskı yapıldığına dair söylentiler ihsaniye'de şok etkisi yaptı. Mevlüt Küçük'e AK Parti ihsaniye ilçe Başkanı Lokman Ekici tarafından baskı yapıldığı iddia edilirken, ilçe Başkanının kendisinin aday olmayı istediği belirtiliyor. AK Parti il Başkanlığının bu konudaki tavrı ihsaniye Halkı tarafından merak ediliyor.
Kaynak: ODAK GAZETESİ AFYONKARAHİSAR 





Bu haber 2002 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANANLAR HABERLER
SON HABER YORUMLARI
Tevfik kum
17-12-2023 14:33:00

Çokbeyeniyorum
ozguraytar063@gmail.com
08-12-2023 11:24:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Erdal özdemir
15-10-2023 21:32:00

Allah rahmet eylesin

Erdal özdemir
15-10-2023 21:31:00

Allah rahmet eylesin
Gungor sen
31-08-2023 17:16:00

Adam gibi adamsın.slm olsun
Seydi Ahmet YAVUZ
22-06-2023 20:26:00

Allah rahmet eylesin, Mekânı Cennet olsun
Nurettin Yağdıran
22-06-2023 16:52:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kabrini cennet eylesin
21-01-2023 11:10:00

allah kabrini cennet eylesin
YUKARI