Bugun...


Küçük: AK Parti nin İçinde Paralel Yapı Var
k Parti Afyonkarahisar İhsaniye İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Mevlüt Küçük Partinin içinde paralel yapı olduğunu savunarak

Küçük: AK Parti nin İçinde Paralel Yapı Var
+ -
Küçük: AK Parti'nin İçinde Paralel Yapı Var

 


Ak Parti Afyonkarahisar İhsaniye İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Mevlüt Küçük Partinin içinde paralel yapı olduğunu savunarak "Bunlarla aynı kefede olmak istemiyorum. Partinin içinde paralel yapı var" diyerek, partisinden istifa etti.

 


İhsaniye ilçesinde belediye başkan adayı belirlemesinde de hatalar yapıldığını savunan Küçük, tüm uyarılara rağmen parti yönetiminin ilçede istenmeyen birisini aday gösterdiğini belirtti.

 


"BUNLARLA AYNI KEFEDE OLMAK İSTEMİYORUM"

 


Partinin içinde paralel yapı olduğunu savunan Küçük, "Bunlarla aynı kefede olmak istiyorum. Partinin içinde paralel yapı var. Şaibeli, hakkında davaları olan insanlar bilerek aday gösteriliyor. Bizim partiye gönül ve emek vermiş insanlara ‘siz kenarda durun’ diyorlar. Ben dolgu malzemesi olmak istemiyorum.

 


Belediye başkanlığına da aday olduğumu söylediğim halde ‘sen il genel meclisinde daha aktifsin’ dediler. Ben de ‘feragat edeyim’ dedim. "Belediye başkanlığına da yeni simalar getirelim dedim. Ancak, kamuoyunda şaibeli olan birisini getirdiler." dedi.

 


"O İDDİALAR DOĞRU DEĞİL"

 


Mevlüt Küçük, önümüzdeki ay yapılacak olan seçimlerde ilçede kendisine İGM ikinci sıra, üçüncü sıra verildiğinden dolayı istifa ettiği iddialarının doğru olmadığını, sadece şaibeli insanlarla çalışmak istemediğinden böyle bir kararı aldığını anlattı.Küçük, son dönemde camianın hedef alınarak insanları bir birine düşüren bir dil kullanılmasından da rahatsızlığını dile getirdi.

 


"OYUMU DA KESİNLİKLE VERMEYECEĞİM"

 


Küçük, şunları söyledi: "Çocuk gibi büyüttüğümüz partinin bu hallere düşmesi karşısında içim kan ağlıyor. Oyumu da kesinlikle vermeyeceğim. Ben de cemaatin yurtlarında kalan birisiyim. Yapılanları, söylenenleri hazmedemiyorum. Yukarıda anlaşamadığınız, paylaşamadığınız bir şeyler olabilir. Ama bunu alt kesimlere de yayıp da milleti bir birine düşürmenin bir anlamı yok.

 


"BAŞBAKANIN AĞZINDAN İNSANLARIN AYRIŞTIRILMASINDAN RAHATSIZLIK DUYUYORUM"

 


Herkes gibi bizzat ben de Başbakanın ağzından insanların ayrıştırılmasını, ötekileştirilmesini ve toplumun kutuplaştırılmasından rahatsızlık duyuyorum. Ancak, kimse sesini çıkaramıyor. İki taraf da imanlı Allah’a inan insanlar ancak bu duruma gerçekten üzülüyorum." diyen Küçük, buna bir anlam veremediğini, anlamakta zorlandığını anlattı.

 




Bu haber 2292 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANANLAR HABERLER
SON HABER YORUMLARI
Tevfik kum
17-12-2023 14:33:00

Çokbeyeniyorum
ozguraytar063@gmail.com
08-12-2023 11:24:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Erdal özdemir
15-10-2023 21:32:00

Allah rahmet eylesin

Erdal özdemir
15-10-2023 21:31:00

Allah rahmet eylesin
Gungor sen
31-08-2023 17:16:00

Adam gibi adamsın.slm olsun
Seydi Ahmet YAVUZ
22-06-2023 20:26:00

Allah rahmet eylesin, Mekânı Cennet olsun
Nurettin Yağdıran
22-06-2023 16:52:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kabrini cennet eylesin
21-01-2023 11:10:00

allah kabrini cennet eylesin
YUKARI