Sitene Ekle | Arsiv | Iletisim | Anasayfam Yap | Sık Kullanilanlara Ekle
23 Mayıs 2012 Çarşamba
Gazeteler

Genel Editör
BAHATTİN ULU
İDRAKİMİZ YANMASIN
ALPEREN AKAR
Yazıklar Olsun
Yazarlarımız
DÖĞER HÜR HABER
Döğer Hür Haber'den
M. Merve KAZAL
Değerli Olan İçindeki.......
RESÜL GÜLER
SEVGİ
HASAN HÜSEYİN KURT
STRES
KENAN YILMAZ
İletişim Danışmanı Terzi Gibidir
Bekteş TAYLAN
KADER BU BÖYLE
Gonul Pınarı
Zina Hakkında Söz bırakmayacak açık hükümler
PageRank Checker
KASABA DÖKÜLÜYOR
Yerel seçimlerinde İktidarın nimetlerinden mahrum kalmayın sloganı ile Belediye başkanlığını ikinde kez kazanan Ömer GÜNGÖR Seçimden sonra Belediye işlerinden eli kolu çekmiş görev süresini doldurma sürecini yaşıyor.
2010-03-02 - 00:51

DHH-"Yerel seçimlerinde  İktidarın nimetlerinden mahrum kalmayın"  sloganı ile Belediye başkanlığını ikinci kez kazanan Ömer GÜNGÖR Seçimden sonra Belediye işlerinden eli kolu çekmiş görev süresini doldurma sürecini yaşıyor.


Yerel seçimlerden sonra Döğer Kasabasında doğru dürüst bir şey yapılmadığı gibi mevcutlarımızda yer yer dökülme sürecine girmiş.


Döğer Kasabasının merkezi olan Çarşı camisi çevresi yani eski mezarlık bakımsızlıktan harap durumda. Mezarlık temizliğe ve bakıma muhtaç durumda. Mezarlığın dış duvarlarıda yıkılmaya yüz tutmuş vaziyette.


Döğer Kasabası nın vitrini olan Han Önü perişan Çarşı Camisi bahçesi bakımsız Döğer Pazar yeri harap durumda.


Bölgenin önemli pazarlarından birisi olan Döğer Pazarı gerekli yatırımlar yapılmadığından bitme noktasında.


Arog Filminin artıkları  Döğer pazarının üstü kapatılmış, yağmur olukları olmadığı için yağmur yağdığında akan yağmur suları  tekrar pazarcının ve pazarda alış veriş eden halkın üzerine akıyor.


Eski Pazar dükkanları yer yer yıkılmış harabe halini almış durumda.Döğer Kasabasında nereye baksan yıkık pislik çamur toz içerisinde bulunuyor.


Sayın Belediye Başkanına sesleniyoruz. Biz İktidar nimetlerinden vazgeçtik siz belediye olarak biraz görevinizi yapın yeter.  Siz Belki takmıyorsunuz ama sizi destekleyen taraftarlarınız bu ezikliği yaşıyor. En azından onlara bu ezikliği yaşatmayın.


HABERİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!!!.....









Kaynak: ALPEREN AKAR(GENEL YAYIN KOORDİNATÖRÜ) Bu haber  906  kere okundu
YORUMLAR
mesut03 2010-03-05
Fatih kardeşime

Fatih kardeşim sen canını sıkma seçimler bildiğim kadarı ile 4 yıla düştü biri gitti kaldı üç yılı.Ömer Güngör 3 yıl sonra Alperen Akar eleştirdiği içinmi belediye çalışmadım onun yerine cambazlık yaptım gerektiğinde pazarda kavgaya karıştım Döğerin itibarıyla oynadım diyecek.Belediye den maaşı alıp vaktimi da define arayarak gömü işlerine bakarak geçirdim.bana oy verenlerin beni benden çok sevenleri sevdim! diyecek.Bir yere yaz fatih kardeşim Ömer Güngörün Başkanlığı sona erdiğinde Yüzüne bakacak oturup çay içecek yanında insan bulamayacak.Ömer Güngör Alperen AKAR ın eleştirilerine biraz kulak verse tek dostunun alperen akar olduğunu Alperen Akarın eleştirdiği hatalarını biraz düzeltse çok şey kazanacağını görecek. Göreceğiz mevlam neyler neylerse güzel eyler.

fatih 2010-03-04
yapmayın ya

hiçmi iyi haber yapamazsınız,böyle yapmayın ya. alperen akar ankaranın sus emrini duymadın galiba. senin yüzünden başkan köylüye küsmüş. çivi çakmasamda beş sene geçer diyor.


Admin: Doğru söylemiş bir beş yıl daha böyle geçer.

MEHMET 2010-03-02
bunlara alıştık artık

bırakın arkadaşlar eşek semerden ne anlar siz booşuna çabalıyorsunuz böyle yerlerin haberinini yayınlamaya kalkarsanız seneler sürer bitmez çünkü döğer kasabası artık döğer köyü oldu artık yani gereğini döğer halkı yapsın her şey seçmenin elinde kendimiz ettik kendimiz bulduk

AFRODİK 2010-03-02
bun lar hiç daha

siz malpazarının resmini çekin çamur diz boyu üstelik başkan ömer güngörde artık cambaz oldu hiçmi bakmıyo bastıgı yere helva tepeside kirembe yoluda kesekli tarla gibi sayın ömer güngörün yolu her gün dama gidip geliyo hiçmi farketmiyor yolun bozuk oldugunu yoksa farkedip görmemesliktenmi geliyo sayın ömer güngör bak artık oturup kalktıgın yürüdüğün yerlere bumuydu senin ikdidar nimetin bu nimet ancak yolsuzluktur saygılılarımla (DÖĞER DERBEDER SOKAK GENÇLİĞİ)

Bu Kategoriye Ait Diğer Haberler
BAHATTİN ULU / İDRAKİMİZ YANMASIN GAZJET PROJESİ DEVAM ETMEKTEDİR Okuyucudan gelenler ANALAR ELBET AĞLAMASIN BEKTEŞ TAYLAN DÖĞER HÜR HABERDE YAZACAK RAMAZAN-I ŞERİF VE ŞENLİK ERDOĞAN MHP YE NİÇİN YÜKLENİYOR TÜRK'ÜN MANİFESTOSU FRİG VADİSİNİN SIKINTILARI MURAT DEMİRELİN YENİ YAZISI MUHARREM GÜNAYIN YENİ YAZISI BEKTEŞ TAYLANIN CEVABI KASABA DÖKÜLÜYOR SİYASETÇİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ Bir TÜRK olarak Kürtlere soruyorum; ASMAYANLAR VEYA ASAMAYANLAR YETER ARTIK, HEP KÖTÜLEMEK İŞ MAKİNASI GARAJI,BESİHANEMİ OLACAK YIKILMAYA YÜZ TUTMUŞ EVELER UMUTLARINIZI TÜKETMEYİN SOKAKLAR VE ÇEŞME ÖNLERİ PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR MHP ÜYELERİNE MESAJIMIZ VAR
RANTÇILAR İSTEDİ AKP İLÇE BAŞKANI OLDU
RANTÇILAR İSTEDİ AKP İLÇE BAŞKANI OLDU
SELEHATTİN KAYA DÖĞER HÜR HABERE KONUŞTU
Selehattin Kaya Döğer Hür Habere çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Son İçerikler
Hava Durumu
ANKET
Döğer Belediyesinin Kasası Dolumu
Belediye Yatırım Yapacak Kadar Parası var
Belediye İşyerlerini Borç İle Yapacak
Belediyenin Borç Batağındadır
Yalandan Kim Ölmüş( Başkanın yalanlarından Biri)
Sonuçlar
Son İçerikler
Copyright © 2008 - 2012 Döğer Hür Haber - Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Melkam Internet Hizmetleri
     

2

Döğerhürhaber.com

 

 

 

 

Haberler

 

BAĞLANTILAR

DÖĞER EKO HABER

Frig Vadisi.net

Frig Haber.com

Döğer Ar-ge.com

Sitene Ekle

RSS

Facebook

Twitter