Sitene Ekle | Arsiv | Iletisim | Anasayfam Yap | Sık Kullanilanlara Ekle
23 Mayıs 2012 Çarşamba
Gazeteler

Genel Editör
BAHATTİN ULU
İDRAKİMİZ YANMASIN
ALPEREN AKAR
Yazıklar Olsun
Yazarlarımız
DÖĞER HÜR HABER
Döğer Hür Haber'den
M. Merve KAZAL
Değerli Olan İçindeki.......
RESÜL GÜLER
SEVGİ
HASAN HÜSEYİN KURT
STRES
KENAN YILMAZ
İletişim Danışmanı Terzi Gibidir
Bekteş TAYLAN
KADER BU BÖYLE
Gonul Pınarı
Zina Hakkında Söz bırakmayacak açık hükümler
PageRank Checker
DIŞİLERİ BAKANIM BARZANİYE “ABİ”DİYEMEZ.
Türkiye düşmanlarına abi diyenlere Aziz ASLAN dan tokat gibi yazı.
2010-07-28 - 10:23


            Muhterem okuyucum; bildiğiniz gibi son yıllarda sıkça olduğu gibi yine geçenlerde Barzani başkentimizde kırmızı halılarla karşılandı. Dışişleri bakanımız nereden abisi oluyorsa Barzani’ye “abi”diye hitap etti. Bu durum mevcut hükümete oy vermiş ve oy vermeyi ibadet etmek gibi görenler tarafından gayet normal karşılanabilir. Ama bana göre hiçte normal bir durum olmadığı gibi onur kırıcı, incitici ve milletimi küçültücü bir davranıştır. Acizlik örneği ve kınanacak bir durumdur.

Evet, çok açık ve net bir şekilde söylüyorum,hatta haykırıyorum;benim dışişleri bakanım Barzani gibi birisine “abi”diyemez.Barzani benim devlet temsilcimin abisi olursa Kuzey Iraktaki Kürt toplulukları ve aşiretleri de Türkiye Cumhuriyetinin abisi konumuna mı geçmiş olacak? Ben biliyorum ki, devlet adamlığı bir başka bir şeydir. Ahbap-çavuş ilişkisi ile devlet yönetilmeyeceğini, Türk devlet geleneğinde bu işlerin nasıl yürüdüğünü bir devletin dışişleri bakanı bilmiyorsa kim bilecek?


Damarlarımda dolaşan kanımın gereği, Türk milletinin bir ferdi ve Türkiye Cumhuriyetinin bir vatandaşı olarak devletimi temsil eden bir bakanın hele de dışişlerinde milletimin onurunu ve şerefini temsil edecek ve milletimin şeref ve onurunu yükseltmekle görevli en yüksek makamdaki bakanımın Türk düşmanlığı herkes tarafından bilinen Barzani’ye “ABİ” diye hitap etmesi ben ve benim gibi düşünenleri fevkalade üzmüştür. Dışişleri bakanımız beni ve benim gibi bütün TC. Vatandaşlarını hatta Dünya Türklerinin abisi ve ümidi konumundaki ülkemizi ışık olarak gören dünyadaki bütün Türkleri ve kendisini Türk hisseden herkesi temsil etmektedir. Devlet adamları hangi ülkede olurlarsa olsunlar devlet adamı gibi davranmalıdırlar. Özel hayatları ile devlet ilişkilerini birbirine karıştıramazlar.


Barzani’nin Türkiye hakkındaki düşünceleri ve icraatları bellidir. Yıllardır ve halen daha artarak devam eden ve her gün kınalı kuzularımızın şehit olmasına sebep olan teröristlerin Barzani’nin sorumlu olduğu bölgede yuvalandığını artık 10 yaşındaki çocuklar bile bilirken benim devlet temsilcilerimin basiretli bir şekilde ağırlıklarını hissettirerek bu hainlere haddini bildirmeleri gerekirken ahbapmış görüntüleri bu necip millete yapılan vefasızlıktan başka bir şey değildir. Yakın tarihe kadar bu adamlar bizim doğudaki bir kaymakamımızla dahi görüşebilmek için yüz defa “abi”diyorlardı. Doğru ya; Nereden nereye? Değerli dostum; Devletimin onur ve vakarını başı dik bir şekilde gösterecek devlet adamlarını çok ama çok özledik. Öyle değil mi?


 


Aziz ASLAN


                                                                                                     


 


 


 


 






Bu haber  680  kere okundu
YORUMLAR
Bu Kategoriye Ait Diğer Haberler
İDDİALAR DOĞRUYSA DURUM VAHİM İHALE USULSÜZLÜĞÜNE PARA CEZASI VERİLDİ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ SEN NEYMİŞSİN BE ABİİİ HASRET BİTTİ: GÜNGÖRE AKP LİLER SAHİP ÇIKTI MEZARLIK YANGININDAN RESİMLER Vali Milli Atletimiz Gülcan Mıngır ı tebrik etti Orta Oyunu- Darıca Afyonlular Gecesinden RAHMETLE ANIYORUZ BİZ YAZMIŞTIK DEMEK İSTEMİYORUZ HAYATI CEHENNEME ÇEVİRMEK DIŞİLERİ BAKANIM BARZANİYE “ABİ”DİYEMEZ. HACI ÖMER:HİZMET GÖNÜL İŞİDİR AKP İKTİDARINDAN DÖĞER’E BİR DARBE DAHA OY VERENDE DERTLİ VERMEYENDE KAHVEHANELERİN İHALESİ YAPILDI ZENGİN KAYNAKLARIN FAKİR BEKÇİLERİ DERNEKLERİ TAKAZE ETMEK İSTERİM SAHİPSİZ PREFABRİKLERİ KİM SATTI? BİLMECE ÇÖZÜLDÜ RAFET BAŞKANIN CENAZESİNE SANSÜR UYGULANDI EFSANE BAŞKAN RAFET YAVUZ ANISINA -VİDEO SALGIN HASTALIK GELİYORUM DİYOR BELEDİYE DEN MEZARLIK OTLARI TEMİZLİĞİ DÖĞERDE ÇAĞ DIŞI MANZARA TEHLİKEYE ALDIRIŞ EDEN YOK BU FIRSAT KAÇMAZ!!!! MEZBAHA ATIKLARIMIZ KÜTAHYA İGM DE DHH YENİ YAYIN DÖNEMİ TANITIM VİDEOSU CADDE VE SOKAKLARIMIZ ÇOK BAKIMSIZ GÜNGÖR'ÜN OYNADIĞI FİLMİN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ DÖĞER GİRİŞİNDE KESİLECEK AĞACIMIZ BİLE YOK.. PREFABRİK BİLMECESİ ÇEŞMELERİN SULAMA AHIRLARI KALDIRILSIN Sanayi Esnafı bir araya gelecek
RANTÇILAR İSTEDİ AKP İLÇE BAŞKANI OLDU
RANTÇILAR İSTEDİ AKP İLÇE BAŞKANI OLDU
SELEHATTİN KAYA DÖĞER HÜR HABERE KONUŞTU
Selehattin Kaya Döğer Hür Habere çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Son İçerikler
Hava Durumu
ANKET
Döğer Belediyesinin Kasası Dolumu
Belediye Yatırım Yapacak Kadar Parası var
Belediye İşyerlerini Borç İle Yapacak
Belediyenin Borç Batağındadır
Yalandan Kim Ölmüş( Başkanın yalanlarından Biri)
Sonuçlar
Son İçerikler
Copyright © 2008 - 2012 Döğer Hür Haber - Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Melkam Internet Hizmetleri
     

2

Döğerhürhaber.com

 

 

 

 

Haberler

 

BAĞLANTILAR

DÖĞER EKO HABER

Frig Vadisi.net

Frig Haber.com

Döğer Ar-ge.com

Sitene Ekle

RSS

Facebook

Twitter