|
Gazeteler
Genel Editör
Yazarlarımız
|
REFERANDUMA HAYIR DİYECEĞİZ
|
Anayasa değişiklik paketine ilişkin olarak 12 Eylül 2010 da yapılacak referandum sürecinde MHP nin hayır diyeceğini söyleyen MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz; “Bu ‘Hayır’ seçimi şuanda da milletimizin menfaatleri doğrultusundadır” dedi.
2010-07-14 - 17:39 |
|
|
Anayasa değişiklik paketine ilişkin olarak 12 Eylül 2010'da yapılacak referandum sürecinde MHP'nin hayır diyeceğini söyleyen MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz; “Bu ‘Hayır’ seçimi şuanda da milletimizin menfaatleri doğrultusundadır” dedi.
Mademki bu anaya paketiyle Türkiye’nin işsizliği önlenecekse, terör bitecekse, ekonomik düzelecekse ve çiftçimizin ürünü para edecekse bizde evet deriz diyen Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz; “Bunların hiçbiride mevcut hükümette yok. Varmış gibi, olacakmış gibi görünüyor ama olması mümkün değil. Türkiye’nin gelinen noktada yeni bir anayasaya ihtiyacı var mı? Var. Ama bu yeni anayasa mutabakatla yapılmalı ve mutabakatla yapılan bir anayasanın Türkiye genelinde yüzde 97’lerde halkoyuna netice aldığı takdirde herkesinde bu anayasa benimde tuzum var diye sahip çıkar” dedi.
Yılmaz sözlerine şöyle devam etti; “Takdir edersiniz ki anayasalar toplumsal mutabakatlar çıkarsa iyi bir netice alır. Yoksa ben yaptım oldu zihniyetiyle Ak Partinin mutfağında hazırlanan bir anayasa değişiklikleriyle bir yere varmak mümkün olmaz.12 Eylül’de yapılacak referandumda da büyük bir ihtimalle hayır oyu çıkacağı açık, net ve kesin. Böyle bir referanduma gidilecek ciddi değişiklikler içeren bir anaya değişikliği değil. Ama cidden bir referandum deyip geçmeyin bunun çok ciddi bir mali portresi var. Bunu bile göze ala bilecek, buna değebilecek bir anayasa değişiklikleri paketi değil” diye konuştu.
Çok daha farklı şeylerin referanduma getirmek mümkün olabilirdi diye konuşan Yılmaz; “Ama bana kalırsa toplumu kilikılaştırmak, toplumu birbirine taraf konumuna getirmekten ötüre bir işe yaracağını inanmıyorum. Büyük bir ihtimalle hem de açık ara farkla 12 Eylül’de hayır cevabı çıkacaktır ve bu hayır çıkmasında Türk Milletinin ciddi menfaatleri vardır. Ak Partinin 8 yıldır iyi yönetemediği ekonomiye evet denmez mutlaka hayır denir. 8 yıldır azdırdığı teröre hayır demek için, işsizliğe hayır demek için ve içte ve dışta kırılan gururumuzu yeniden kazana bilmek için referanduma hayır dememiz lazım. Bu hayırla Ak Parti iktidarına bir son vermek, en kötü şartlarda bir ders vermek, ayaklarını yere basmasını temin etmek için referanduma hayır diyeceğiz” diye konuştu.
|
YORUMLAR
Bu Kategoriye Ait Diğer Haberler
MHP DÖĞER TEŞKİLATINDAN DUYURU
ŞENEL’DEN BAŞÖRTÜSÜ TEPKİSİ
MHP HEYETİ VALİ’Yİ ZİYARET ETTİ
AV.FATİH BEDER AKP İL YÖNETİMİNDE
YENİ HASTANENİN HALİ İÇLER ACISI
BAHÇELİ VE YILMAZ’I ZİYARET ETTİLER
AZİZ ASLAN GÖREVİ DEVRALDI
MHPDE İKİNCİ AZİZ ASLAN DÖNEMİ
SELEHATTİN KAYA DÖĞER HÜR HABERE KONUŞTU
MHP DEN BİRLİK MESAJI
TÜRK’ÜN SON BAŞBUĞU
BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ ANILIYOR
Aziz ASLAN MHP İl Başkanlığına Adaylığına Destek
MHP’DEN SİYASET DERSİ
DARISI DİĞER PARTİLERİMİZE!..
MHP, Televizyon Kurdu
AKP Merkez İlçeye Atama Yapıldı
İHSANİYE MHP İLÇE KONGRESİ YAPILDI
LOKMAN EKİCİ DEDİKODULARI KINIYORUM
TEŞEKKÜRLER
İHSANİYE MİLLİYETCİ HAREKET PARTİSİ İLÇE KONGRESİ
YILMAZ DAN KIYAK EMEKLİLİĞE RET OYU
Vekiller için gece yarısı zam operasyonu
AĞIRALİOĞLU Gazlıgöl de iftar veriyor
KEMALETTİN YILMAZ İHSANİYE Yİ ZİYARET ETTİ
ERDOĞAN EROĞLU İÇİN BAKANLIK KURUYOR
İŞTE MECLİS’İN YENİ VEKİLLERİ
Millet MHP siz siyaset senaryosunu bozdu
Canlı yayında zor anlar
KEPEKÇİ:ZİNAYI SUÇ OLMAKTAN ÇIKARTTILAR
En büyük hayali: Eyalet sistemi!
EROĞLU'NA TEPKİ: BAYRAKLAR YAKILDI
KADİR ÇALIŞICI KASABAMIZI ZİYARET ETTİ
Destek iddiası Baba’yı kızdırdı
BOP’la Sırat’ta kalırsın
Çiftçilerin umudu Haydar Baş ın Projelerinde
AKP DÜŞÜŞTE MHP YÜKSELİŞTE-VİDEO
PAMUKOĞLU KİMİ TEHDİT ETTİ
TARIM KESİMİ BAYRAM EDECEK
Dünya kadar kaynağımız var
Simav’da AKP minibüsüyle KIZILAY yardımı
BAHÇELİ PAZARTESİ AFYON’DA
AKP Afyonda meydanları memurlarla doldurdu
Yılmaz, İhsaniye’de bakan gibi karşılandı
Toptaş, Döğer ve Akören’de halkla buluştu
MHP Adayı Kemalettin YILMAZ Döğerde
KADİR ÇALIŞICI İHSANİYE Yİ ZİYARET ETTİ
Sen şereften ne anlarsın Erdoğan!..
Erdoğan ın seçim beyannamesi
İMRALI’YLA GÖRÜŞÜYORUZ
|
|