Bugun...


AYDIN TERMAL SÜPRİZLERE DEVAM EDİYOR
Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçesine bağlı Gazlıgöl Beldesinde faaliyet gösteren Aydın Termal Otel, bir eğlence programına ev sahipliği yaptı.

AYDIN TERMAL SÜPRİZLERE DEVAM EDİYOR
+ -

Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçesine bağlı Gazlıgöl Beldesinde faaliyet gösteren Aydın Termal Otel, bir eğlence programına ev sahipliği yaptı. Her hafta bir ünlü sanatçı ile misafirlerine hoşça vakit geçirmeyi amaçlayan ve bu doğrultuda özel bir çalışma yürüten Aydın Termal Otel’in hafta sonunda misafirlerine bir sürprizi vardı


Afyonkarahisar’a bağlı Gazlıgöl Beldesi’nde hizmet veren Aydın Termal Otel’ de konaklayan misafirler sürpriz bir eğlence programında doyasıya eğlendi. Gecenin sürprizi ise 1995 yılında ‘Uhde’ isimli şarkıyla pop müzik camiasına hızlı bir giriş yapan Seçil oldu.


Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçesine bağlı Gazlıgöl Beldesinde faaliyet gösteren Aydın Termal Otel, bir eğlence programına ev sahipliği yaptı. Her hafta bir ünlü sanatçı ile misafirlerine hoşça vakit geçirmeyi amaçlayan ve bu doğrultuda özel bir çalışma yürüten Aydın Termal Otel’in hafta sonunda misafirlerine bir sürprizi vardı.


ÖNCE TANGO, SONRA SAHRA COŞTURDU


Aydın Termal Otel’de konaklayan misafirlerine farklı ve eğlenceli aktiviteler ile hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla organizasyonlar yapmayı planlayan otel yönetimi geçtiğimiz hafta sonunda bir gece düzenledi. Özel bir grup tarafından sahnelenen tango dans gösterisi ile başlayan gecede misafirlerin eğlenceli zaman geçirmeleri için İstanbul’ dan gelen özel konuklar sahne aldı. Yaklaşık 2 ay sonra pop müzik piyasasında kaseti çıkacağı belirtilen isimlerden Sahra sahne aldı. Türk Pop Müziği’nin birbirinden güzel eserlerini seslendiren Sahra, oyun havaları ve halay ile misafirlerin eğlencesine hareket kattı.


GECENİN SÜRPRİZİ HERKESİ COŞTURDU


Müzik piyasasına girmeye hazırlanan Sahra’nın mini konserinin ardından misafirleri bir sürpriz bekliyordu. 1995 yılında pop müzik camiasına hızlı bir giriş yapan ve ‘Uhde’ isimli şarkısı ile popüler isimler arasında kedisine yer edinen sanatçı Seçil, sahne aldı. Türk Sanat Müziği ve Türk Pop Müziği’nin bilinen ve sevilen eserlerini seslendirerek misafirleri coşturdu. Seçil ile yerinde duramayan misafirler sahnede gönüllerince eğlenerek keyifli bir gece geçirmenin keyfine vardılar.


“2 AY BOYUNCA ÖNEMLİ SANATÇILARLA


BİR İLKE DAHA İMZA ATACAĞIZ”


Gecenin sonunda kısa bir konuşma yapan Aydın Termal Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın, bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi. Aydın; “ Aydın Termal Otel olarak önümüzdeki iki aylık süre boyunca önemli sanatçılarla bir ilke imza atmış olacağız. Önümüzde çok güzel yollar var, çok güzel yapacağımız işler var, başarılar var” dedi. Aydın termal’in geride kalan 5 yıllık sürede turizm şirketlerinden daha fazla hizmet verdiğine de değinen Aydın, bu süre zarfında Türkiye genelinden 500 bin insanı Gazlıgöl’e taşıyarak bir ilki başardıklarını da sözlerine ekledi.


“DOSTLUĞUMUZU ARTIRARAK SÜRDÜRECEĞİZ”


Aydın Termal Otel tarafından gerçekleştirilecek olan etkinliklerin organizasyonu ve sanatçıların Gazlıgöl’e gelmesinde öncülük eden ve ‘Ünlülerin Fotoğrafçısı’ diyerek anılan fotoğraf sanatçısı Ali Eşitmez’ de, kendisinin Afyonkarahisar’a geldiğinde Mustafa Aydın ile tanıştığını ve kendisine yakın bulduğunu söyledi. Bu sıcak dostluğun her geçen gün pekiştiğini, kendisinin birlikte çalıştığı ünlü sanatçıları Aydın Termal’e getirerek buradaki dostluğu artırarak sürdürmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.


“AFYONKARAHİSAR’A GELMEYİ ÇOK ÖZLEMİŞTİM”


Pop Müzik Sanatçısı Seçil ise Afyonkarahisar’a daha önce geldiğini ve kötü bir anısı olduğunu söyledi. Konser turnesi için Afyonkarahisar’a geldiklerini ve turneyi tamamladıktan sonra ayrılırken aynı kadroda bulunan sanatçı dostu Kerim Tekin’i elim bir trafik kazası sonrasında kaybetmenin kendisi için kötü bir anı olduğunu belirten Seçil, bu anıya rağmen Afyonkarahisar’ı çok sevdiğini ve birkaç kez daha geldiğini de söyledi. Afyonkarahisar’a gelmeyi çok özlemiştim, umuyorum ilerleyen aylar içerisinde Afyonkarahisar’da bir konserde sizlerle bir araya geliriz” dedi.


Konserinin sonunda Aydın Termal Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın tarafından Pop Müzik Sanatçısı Seçil’e çiçek takdim edildi. Günün anısına hatıra fotoğrafları da çektirdiler.





Bu haber 3157 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANANLAR HABERLER
SON HABER YORUMLARI
Tevfik kum
17-12-2023 14:33:00

Çokbeyeniyorum
ozguraytar063@gmail.com
08-12-2023 11:24:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Erdal özdemir
15-10-2023 21:32:00

Allah rahmet eylesin

Erdal özdemir
15-10-2023 21:31:00

Allah rahmet eylesin
Gungor sen
31-08-2023 17:16:00

Adam gibi adamsın.slm olsun
Seydi Ahmet YAVUZ
22-06-2023 20:26:00

Allah rahmet eylesin, Mekânı Cennet olsun
Nurettin Yağdıran
22-06-2023 16:52:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kabrini cennet eylesin
21-01-2023 11:10:00

allah kabrini cennet eylesin
YUKARI