Sitene Ekle | Arsiv | Iletisim | Anasayfam Yap | Sık Kullanilanlara Ekle
24 Mayıs 2012 Perşembe
Gazeteler

Genel Editör
BAHATTİN ULU
İDRAKİMİZ YANMASIN
ALPEREN AKAR
Yazıklar Olsun
Yazarlarımız
DÖĞER HÜR HABER
Döğer Hür Haber'den
M. Merve KAZAL
Değerli Olan İçindeki.......
RESÜL GÜLER
SEVGİ
HASAN HÜSEYİN KURT
STRES
KENAN YILMAZ
İletişim Danışmanı Terzi Gibidir
Bekteş TAYLAN
KADER BU BÖYLE
Gonul Pınarı
Zina Hakkında Söz bırakmayacak açık hükümler
PageRank Checker
HABERİ VARMIŞ
Haberi Varmış
2011-09-27 - 15:18



Afyonkarahisarda yayın yapan Odak gazetesinin  Bugünkü sayısında yer alan habere göre Döğer Belediye Başkanı Ömer GÜNGÖR’ün, Belediye Meclis Üyesi Kadir ONAY’ın yaptığı kaçak çiftliğe verilen ruhsatın altında imzası olduğu ortaya çıktı.


Belediye personeli ile birlikte tanker, kamyon ve iş makinesininde çiftliğin yapımında kullanıldığı iddia edildi.Başkan Güngör, kaçak çiftlikle ilgili daha önce “Çiftlikten haberim yok, izine ayrıldım” ifadelerini kullanmıştı.Belediye Meclis Üyesi Kadir ONAY’ın sit alanı ilan edilen Emre Gölü yakınına inşa ettiği kaçak çiftlik kısa bir süre önce İhsaniye Kaymakamlığı tarafından mühürlenmişti.Bölgede, çiftliğin dışında 14 kaçak yapının daha yıkılması istenmişti.İhsaniye Kaymakamı Ömer Faruk İLHAN, göl etrafında inşa edilen çiftlik ile ilgili belediye başkanının basına yaptığı “İzne ayrıldım, haberim yok” açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. İlhan “Verilen ruhsatta belediye başkanının imzası bulunmaktadır.Öte yandan kanunlara aykırı olarak bu çiftlikte belediyenin iş makineleri ve personeli kullanılmıştır. 30 Eylül 2010 tarih ve 7659 Sayılı Ticaret Sicil Gazetesi’nin 14.sayfasında Belediye Muhasebe Müdürü Murat SARA’nın da Belediye Meclis Üyesi Kadir ONAY ile birlikte kurmuş olduğu Döver Birlik Gıda Hayvancılık şirketine ortak olduğu görülebilir” dedi.


Görev yerine getirilmezse kanuni işlem yapılacak.


İlhan, Döğer Belediye Encümeninin yapı sahiplerinden bir ay içinde yapılarını mevzuata uygun hale getirilmesini istemesi, bu yerine getirilmezse yapıları yıkılması gerektiği ifade ederek, “Biz kendilerine gerekli kanun ve yönetmelikleri gönderdik.Belediye encümeni görevini yerine getirmezse gerekli kanuni işlemler başlatılacaktır” diye konuştu.İlhan Emre Gölü ve civarının İl Özel İdaresi’nin yetki ve sorumluluğunda bulunduğunu, bu bölgedeki yapılaşmalarda mutlaka Özel İdare’den izin alınması gerektiğini vurguladı.


Belediye Başkanı Ömer GÜNGÖR hakkında Belediye Meclis Üyesi Kadir ONAY’ın sit alanı ilan edilen Emre Gölü yakınındaki inşa ettiği çiftliğe kanunlara aykırı bir şekilde yapı ruhsatı vererek görevi kötüye kullandığı iddiası ile soruşturma başlatılarak, savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Belediye Başkanı Ömer GÜNGÖR, açıklama yapmaktan kaçındı.(odakgazetesi)





Bu haber  717  kere okundu
YORUMLAR
Bu Kategoriye Ait Diğer Haberler
TEYMEN AHMET TARIM BAYRAK OLDU 19 MAYIS KUTLU OLSUN İHSANİYEDE TRAFİK KAZASI BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ BAŞSAĞLIĞI MESAJI TEĞMEN AHMET TARIM ŞEHİT OLDU (Ahmet USLU nun Torunu) GAZLIGÖLDE SATILIK ARSALAR ENGELLİLER CAMİSİNDE DÖĞERİN KATKISI BU CAMİ TÜRKİYE’DE TEK TÜRKİYE KAMU SEN DEN DEV EYLEM HIDIRELLEZE ÖZEL SEFER SAATİ DEĞİŞTİ BU HAFTAKİ DÜĞÜNLERİMİZ HAŞHAŞELLA GAZLIGÖL SATIŞ ŞUBESİ AÇILDI AĞAÇ BAYRAMINDA 3BİN ÇAM DİKİLDİ METEOROLOJİ UYARDI YAĞMUR GELİYOR. 23 NİSAN KUTLU OLSUN DARICA SIRA GECELERİ SONAERDİ İHSANİYE’DE KUTLU DOĞUM ÇOŞKUSU ERDOĞAN:GAZLIGÖLÜ TEMİZLEYİN BAYBURT CEZAEVİ ZABIT KATİPLİĞİ KAZANDI ESKİŞEHİR DÖĞERLİLER DERN.KONGRE YAPILDI ÇİFTÇİ MADUR EDİLİYOR KÖY ARAÇLARI YOL GÜZERGAHI DEĞİŞTİ RANTÇILARIN HAYALLERİ BİR DAHA YIKILDI TINAZTEPE YURDU ŞİİR GECESİ DÜZENLİYOR AVCI RESTORE EDİLEN CAMİYİ ZİYARET ETTİ 2.FRİG DÖĞER TRAP ATIŞ YARIŞMASI PAZAR GÜNÜ TAZİYE VE BAŞ SAĞLIĞI SEÇEN DEN HALİL AYDOĞAN A ZİYARET TARTIŞMA DEVAM EDİYOR BU GECE SAATLER İLERİ ALINACAK ŞEHİTLERİMİZ ve YAZICIOĞLU İÇİN MEVLÜT PROGRAMI Su Bakanımız var arsenikli su içiyoruz Döğer Gezelim Görelimde yarın akşam yayınlanıyor Sefa Değirmen MHP İl Başkanlığına Aday Aziz ASLAN Adaylığını Açıkladı KAPALI DEVRE SULAMA PROJESİ İHALESİ YAPILDI Bu Belge yalanmı ? İhsaniyede Neler Oluyor Resul KILINÇ İnfaz Koruma Memurluğuna atandı Kaymakama Yapılan Suçlamalar Asılsız Afy Döğerliler Derneği Cuma Sohbetleri devam ediyor. Bin Bir Hatim İndirilecektir İstiklal Marşı mızın Kabülü nün 91.Yıldönümü Kutlu Olsun ÇAMLICAM 2 AÇILDI Murat SELVİ 2. Şubesini Açıyor Dernek toplantısında gündem arabaşı yemeği oldu Afy Döğerliler Derneği Toplantı Duyurusu Ramazan KARAKAYA Bartında İşe Başlıyor Çınar Termal Eleman Alınacaktır.
RANTÇILAR İSTEDİ AKP İLÇE BAŞKANI OLDU
RANTÇILAR İSTEDİ AKP İLÇE BAŞKANI OLDU
SELEHATTİN KAYA DÖĞER HÜR HABERE KONUŞTU
Selehattin Kaya Döğer Hür Habere çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Son İçerikler
Hava Durumu
ANKET
Döğer Belediyesinin Kasası Dolumu
Belediye Yatırım Yapacak Kadar Parası var
Belediye İşyerlerini Borç İle Yapacak
Belediyenin Borç Batağındadır
Yalandan Kim Ölmüş( Başkanın yalanlarından Biri)
Sonuçlar
Son İçerikler
Copyright © 2008 - 2012 Döğer Hür Haber - Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Melkam Internet Hizmetleri
     

2

Döğerhürhaber.com

 

 

 

 

Haberler

 

BAĞLANTILAR

DÖĞER EKO HABER

Frig Vadisi.net

Frig Haber.com

Döğer Ar-ge.com

Sitene Ekle

RSS

Facebook

Twitter