Bugun...


KAMUSEN VE ÜLKÜ OCAKLARI PROTESTO ETTİ
KAMUSEN VE ÜLKÜ OCAKLARI TÜRK BAYRAĞINA SAYGISIZLIĞI PROTESTO ETTİ

KAMUSEN VE ÜLKÜ OCAKLARI PROTESTO ETTİ
+ -

    Afyonkarahisar‘da bir araya gelen çeşitli sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler, Diyarbakır Lice‘de Türk Bayrağı'na karşı yapılan saldırıyı protesto etti.


 


     Merkez PTT binası önünde bir araya gelen yaklaşık 100 kişilik grup, Türk Bayrağı açıp sloganlar atarak yapılan saldırıyı protesto etti. Göstericiler adına basın açıklamasını okuyan Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, bayrağa yapılan saldırının çirkin ve bir o kadar da kabullenilemez olduğunu söyledi. Bayağın bir milletin varlının ve bağımsızlığının sembolü olduğunu nitelendiren Şenol, şunları söyledi:


 


    "Devletin bayrağı azdırılan ve şımartılan terörist çapulcuların ayaklanama provası ile vatanı korumakla görevli askeri birliğe girilerek indirilmiştir. Askeri gözetleme kulesi darmadağın edilmiştir. Bu tamamen açılım sürecinin bir ürünüdür. Açılım sürecinde gelinen noktada tek bir silahlı kuvvetler mensubu bu menfur saldırıya cevap verememiştir. Teröristler askeri birlikten zafer işaretleri ile inlerine dönerken, milletimizin yüreğine kan damlamıştır. Rengini sayısız şehidimizin kanından alan, varlığımızın ve bağımsızlığımızın sembolü bayrağımıza yapılan bu saldırıyı lanetliyor, bu rezalete seyirci kalan tüm kişi, kurum ve kuruluşları kınıyorum."


 


     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan‘ın da katıldığı protesto gösterisi, yapılan basın açıklamasının ardından olaysız şekilde sona erdi


AFYON ÜLKÜ OCAKLARI'DA BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ


Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Diyarbakır‘da bayrağın indirilmesi olayına tepki göstermek amacıyla, "Bayrak Yürüyüşü" düzenledi.


Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Binasının önünde başlayan yürüyüş Anıtpark önünde son buldu.


Burada konuşan Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı İbrahim Yiğit, "3-5 kendini bilmez çapulcunun yaptığı harekete sessiz kalmamak için buradayız. Bu bayrak kuponla toplanmamıştır rengini şehitlerimizin kanından hilalini göklerden ve dinimiz İslamdan almıştır. Bayrağı gereken değeri gösterin göstermesini bilmeyene de öğretin aksi takdirde büyüklerimiz sahip olamıyorsa biz bayrağımıza da toprağımıza da sahip oluruz. Saygısızlığı esefle kınıyoruz ve de Allah'a havale ediyoruz. Ne mutlu Türküm diyene" diye konuştu.


 




Bu haber 1441 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANANLAR HABERLER
SON HABER YORUMLARI
Tevfik kum
17-12-2023 14:33:00

Çokbeyeniyorum
ozguraytar063@gmail.com
08-12-2023 11:24:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Erdal özdemir
15-10-2023 21:32:00

Allah rahmet eylesin

Erdal özdemir
15-10-2023 21:31:00

Allah rahmet eylesin
Gungor sen
31-08-2023 17:16:00

Adam gibi adamsın.slm olsun
Seydi Ahmet YAVUZ
22-06-2023 20:26:00

Allah rahmet eylesin, Mekânı Cennet olsun
Nurettin Yağdıran
22-06-2023 16:52:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kabrini cennet eylesin
21-01-2023 11:10:00

allah kabrini cennet eylesin
YUKARI