KİM BUNLAR


ALPEREN AKAR GENEL EDİTÖR
alperen_03_@hotmail.com
 
 


KİM BUNLAR

     Batan geminin malları değil, Bitmiş tükenmiş köylünün arazisi bunlar kapanın elinde kalıyor. Birileri başkalarının adına tarla topluyor kimdir nedir kimin nesidir bilinmez. Kemal Sunal' ın filmi değil  bu gerçeği.Yakında tarla satana  promosyon  gelirse hiç şaşırmayın.

       Kimileri diyor güneş enerji panelleri kuracaklarmış Güneş almayan yerde güneş enerji paneli  olurmu ? Kimine göre sanayi  alanı olacakmış yol olmayan yerde sanayi alanı olurmu? Kimine göre otoban güzergahı üzerinde  olduğu için otoban her yerden geçecek değil ya otoban güzergahıyla ilgisi yok, Kimine göre ise İsrail devleti Filistinlilerin arazilerini bu şekilde toplayarak kurudu. Tabi bunlar varsayım.

      Kıraç arazileriniz değerinde alınır? Dekarı 1 500 TL 2 000 Tl. Su dan ucuz cep telefonu fiyatına tarla. Ver tapuyu al paranı biz gelesiye kadar tarla senin ek kaldır diyorlar. Bazıları araziyi ekebilirsin diye kağıt imzalatıyormuş. Verdikleri parayı bir yıl sonra kira beledi olarak istemeyecekleri ne malum.

     Köyler ve köylü bitmiş durumda tarlasını arazisini satan satana. Devlet bitmiş durumda hiçbir yetkili olayın farkında değil. Araştıran yok arayan soran yok ilgilenen yok .

   Kim bunlar; Köylünün arazisini parsel parsel satın alanlar kim, Aracılar komisyon peşinde, arazilerin yeni sahipleri gerçekte kim?



Tarih: 08.10.2017 21:11