Bugun...


ŞEHİTLERİMİZ ve YAZICIOĞLU İÇİN MEVLÜT PROGRAMI
Şehidimiz, Muhsin Başkanımızın şehadetinin 3.yıldönümünde O nu ve diğer tüm Ülkü Yolu şehitlerini çeşitli etkinliklerle anacağız

ŞEHİTLERİMİZ ve  YAZICIOĞLU İÇİN MEVLÜT PROGRAMI
+ -

Allah azze ve celle'nin verdiği ve emanet ettiği can'ı; "...Ondan geldik o'na döneceğiz" şiarı ve iman'ı ile yaşayan ve "Dik Duran, Doğru Konuşan ve Düz Yürüyen " erdemini 'Nebevi' bir iklimle gösteren, 'Rabbani duruşlu' ebedi 'müteveffa' genel başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve diğer şehitlerimiz için 'Şehadetlerinin 3. Yıldönümünde Anma Proğramı' yapılacaktır.


Şehit Muhsin Yazıcıoğlu, cennet vatanımız Türkiye'nin 'Tam Demokrasi' ile yönetilmesini isteyen 'ülküdaşlarına, İ'la-yı Kelimetullah için yola çıkan 'Nizam-ı Alem' sevdalılarına aynen şunları söylüyordu:


Şehidimiz, '21. Asrın Hamza'sı Muhsin Başkanımızın 'mücadelesini kesif ve kavi bir halde' sürdürdüğü o zorlu yıllarda belirttiği bu sözler 'düsturumuzdur':


"Eğilirsem düzeltin, düzelemeyecek kadar eğilirsem beni terk edin ve hak yolda, taviz vermeden devam edin. Ben düzelir kalkar ve takatim yeterse sizin peşinize düşerim. Takatim yetmezse de orda kalır ve ruhumu teslim ederim. Ama siz fert fert cemiyet cemiyet yolunuza devam edin"


Biz, Büyük Bir Birliğin özleminde ve iştiyakında olan Büyük Birlik Partisi'nin yöneticileri, üyeleri, sempatizanları ve müdavimleri olarak; Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar Büyük Bir Birliği'n oluşması için gençliğini, istikbalini bu yolda vakfedenler olarak ŞEHİT GENEL BAŞKANIMIZIN şanlı bayrağını terk etmedik. Hilal-Gül remz’li bayrağını tıpkı Asr-ı Saadet'de MUTE savaşında Hz Ali'nin ağbisi Cafer'i Tayyar gibi aldık ve 'ihtirama, teveccühe gerek yok' diyerek yürümeye devam ediyoruz.


Şehidimiz, Muhsin Başkanımızın şehadetinin 3.yıldönümünde O'nu ve diğer tüm 'Ülkü Yolu' şehitlerini çeşitli etkinliklerle anacağız ve bir kez daha Cihan'a 'Yolunuz Yolumuzdur' diyerek HİLAL-GÜL bayrağını bir Mus'ab gibi, Fatih Sultan Mehemmet Han gibi, Seyit Ahmet Arvasi, Galip Erdem ağbi gibi MEŞRUİYET haklarımızı kullanarak DALGALANDIRMAYA devam edeceğiz.      


 Bu duygu ve düşüncelerle bütün döğerli hemşerilerimizi 25 Mart Pazar günü Çarşı Cami'inde öğle namazına mütakip okunacak olan mevlüte bekliyoruz...                                                           


Mustafa YAVUZ






Bu haber 4883 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANANLAR HABERLER
SON HABER YORUMLARI
Tevfik kum
17-12-2023 14:33:00

Çokbeyeniyorum
ozguraytar063@gmail.com
08-12-2023 11:24:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Erdal özdemir
15-10-2023 21:32:00

Allah rahmet eylesin

Erdal özdemir
15-10-2023 21:31:00

Allah rahmet eylesin
Gungor sen
31-08-2023 17:16:00

Adam gibi adamsın.slm olsun
Seydi Ahmet YAVUZ
22-06-2023 20:26:00

Allah rahmet eylesin, Mekânı Cennet olsun
Nurettin Yağdıran
22-06-2023 16:52:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kabrini cennet eylesin
21-01-2023 11:10:00

allah kabrini cennet eylesin
YUKARI