Bugun...


TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
Kimse Yok Mu Derneği’nin sünnet şöleninde dünyanın dört bir yanında ve ülkemizde ihtiyaç sahiplerine el uzatarak geleceğin teminatı 92 çocuğu sünnet ettirmek ve hayallerini gerçekleştirmek için bir araya geldi.

TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
+ -

Kimse Yok Mu Derneği’nin sünnet şöleninde dünyanın dört bir yanında ve ülkemizde ihtiyaç sahiplerine el uzatarak geleceğin teminatı 92 çocuğu sünnet ettirmek ve hayallerini gerçekleştirmek için bir araya geldi.


Özel Zafer Koleji Spor Salonu’nda çocuklara sahip çıkma adına düzenlenen ‘Kirvem olur musun?’ Sünnet Şöleni kapsamında ihtiyaç sahibi 92 ailenin çocukları bir araya geldi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, MHP İl Başkanı Kemalettin Yılmaz’ın yanı sıra da, sünnet olacak çocuklar ve aileleri, 15 kişiden oluşan gönüllü ablalarda programda yer alırken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kimse Yok mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi Müdürü Mustafa Çobanoğlu ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın konuşmaları ile devam etti.

“HER ZAMAN OMUZ OMUZA”
Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi Müdürü Mustafa Çobanoğlu konuşmasında; “Kimse Yok mu Derneği Şubemiz 2008 yılından bu yana ilimizde faaliyet göstermekte olup, 1100 mağdur insanımızın giyim, gıda, ev eşyası, eğitim, sağlık ihtiyaçları karşılanmış, her yıl Ramazan ayında iftar çadırı kurularak günde 500 kişiye iftar yemeği verilmiş, her yıl Ramazan bayramından önce mağdur insanlarımıza giyim yardımı ve gıda kolileri verilmiş, Kurban bayramından önce de mağdur insanlarımıza giyim yardımı ve kurban eti kolileri dağıtılmıştır” ifadelerine yer verirken, ihtiyaç anında ihtiyaç sahiplerine el uzatabilmek için omuz omuza veren, yardımlaşmayı bilen, bir lokma ekmeği ihtiyaç sahiplerine paylaşmayı bilen aziz bir milletin torunları olarak her zaman çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

“ÖRNEK BİR SOSYAL SORUMLULUK”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise; “Bu yıl Kimse Yok mu Derneği’nin geleneksel hale gelecek olan sünnet şenliğinin üçüncüsü. İki şölene de belediye başkanı olarak katıldım. İnanın katıldığımız organizasyonlar içinde, sosyal faaliyetler içerisinde 92 çocuğumuzun sünnetinde bu çocuklarımız alacağı hediyeler ile bende çocuklarla birlikte büyük heyecan duymaktayım. Bu ne güzel bir duygu, bu ne güzel bir beklenti. Ben çocuklarımıza bu duyguyu ve heyecanı yaşatan değerli annelerimize candan teşekkür ediyorum. Bu iş gönül işi, bu iş tercih işi. Bu iş artık Türkiye’de çığ gibi her taraf yayılıyor. Bugün yedi kıtada faaliyet göstererek, Türk insanının, dünyadaki her bölgesinde faaliyetlerini gözlemliyorlar. Ne mutlu bu insanlara!” şeklinde konuştu.

Program sonunda emeği geçenlere plaketleri takdim edilirken, çocuklara sünnet hediyesi bisiklet dağıtıldı. Çocuklar program sonunda düzenlenen eğlence ile doyasıya eğlendi. 

 





Bu haber 2087 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANANLAR HABERLER
SON HABER YORUMLARI
Tevfik kum
17-12-2023 14:33:00

Çokbeyeniyorum
ozguraytar063@gmail.com
08-12-2023 11:24:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Erdal özdemir
15-10-2023 21:32:00

Allah rahmet eylesin

Erdal özdemir
15-10-2023 21:31:00

Allah rahmet eylesin
Gungor sen
31-08-2023 17:16:00

Adam gibi adamsın.slm olsun
Seydi Ahmet YAVUZ
22-06-2023 20:26:00

Allah rahmet eylesin, Mekânı Cennet olsun
Nurettin Yağdıran
22-06-2023 16:52:00

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah kabrini cennet eylesin
21-01-2023 11:10:00

allah kabrini cennet eylesin
YUKARI