Bugun...
Yenisi yok Tek Türkiye var


ALPEREN AKAR GENEL EDİTÖR
alperen_03_@hotmail.com
 
 

Kıymetli Okurlarımız Allahın selamı üzerinize olsun.

Yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi derken yine sandıklar  yine göründü ve genel milletvekilliği seçimleri geldi. Her siyasi parti adaylarını programlarını açıkladı açıklıyor. Yeni vaatler eski cümbüşler devam ediyor. Hiçbir vaadi olmayan yok.

Kimisi yeni anayasa yeni Türkiye yeni bir düzen diyor. Eski dedikleri Parlamenter sistem yerine Tek adam, tek merkez, tek atayıcı, tek yargılayıcı, tek hüküm verici, tek iş veren, tek aş veren, tek ihale dağıtan, tek alan, tek satan, hasılı eleştirilemez , yanlışı söylenemez, doğrusunu izah etmeye kimsenin kalkışamayacağı bir yeni düzen vaat ediyor.

Kimisi memleketin bir bölümünün tapusunu isterim özerk olsun otonom olsun sonrada bağımsızlık nasıl olsa gelir kalan yerlerde ortak olsun beni seçin diyor.

Cumhuriyetin kurucu siyasi partisi Emekliye iki ikramiye,  işsize iş, aç olanlara aş, çiftçiye ucuz mazot ve kredi kartlarını sıfırlama vaadi ediyor.

Kimisi de Tek vatan Tek Bayrak bağımsız kalkınmış kültürel ve ekonomik olarak ilerlemiş bir Türkiye için Benimle Yürü Türkiye diyor.

Buradan hareketle Afyonumuzda  aday sıralamalarında CHP önseçimle aday tespiti yaparak demokrasi dersi verip seçmeni dinledi ve itirazsız bir seçime gidiyor.

AKP ve MHP temayül adı altında genel merkez ataması yaparak seçmenin karşısına geçti.

AKP de şartsız itaat gereğince itiraz edecek beğenmedim diyecek kimse yok. Öylece gidilip oy verilecek.

MHP de ise sıralamayı beğenmediğini söyleyen yetkili olmayan üye olmayan on seneden fazla süredir MHP ye oy vermemiş, teşkilatın hiçbir yüküne omuz vermemiş Eski ! MHP liler sağda solda konuşarak güya oy vermeyeceklermiş.

Sıralamada Hakkaniyet aramayan, emeğe ve liderine saygısı olmayan (en hafifinden böyle) bazı  arkadaşlar öyle söylenirken, akıl ve vicdanının sesine kulak veren çoğunluk Hakkaniyeti arama ve iç huzuru ile oylarını vermenin ve iktidarın yolunu aramanın kararını vermiş durumdadır.

Teşkilatın başında yirmi seneden bu yana il başkanlığı yapmış, hırsızlığı uğursuzluğu namussuzluğu hainliği yada şaibeli işlerin adamı olmamış, zamanında Döğer li MHP lilerle il başkanlığı makamına gelmiş ve her yerde ben Döğer liyim diyen bir insan Aziz Aslan  ne olursa olsun seçilebilecek bir yerden listeye girmişse seçilmelidir.

AKP adayı olan, Kasabamızdan Bayram Hoca Rahmetlinin torunu Ahmet Beder in oğlu Fatih Beder  keşke seçilebilecek bir sıralama ile  iki veya üçüncü sırada olsaydı onun içinde aynı şeyleri söyler yazardık, ancak asla seçilemeyeceği  bir noktada olduğu için, yolun açık olsun avukatımız diyoruz.

Uzun Yıllar Önce CHP milletvekili adayı olan Rahmetli  Ömer Faruk Yılmaz Abdestinde namazında  memleketimizin insanı olmasına rağmen seçilemeyişini büyüklerimizden dinleriz. 

Önümüzdeki yerel seçimlerde belediyesi kapatılmış Afyonkarahisar’ın en uzak mahallesi olmak mı yoksa ihtiyacı yerinde tespit edilen işi görülen bir memleket mi olacağız, rüşvetin yolsuzluğun hakim karşısına çıkarıldığı yargılandığı bir ülkemi yoksa  lime lime eyaletlere bölünmüş bayraksız milliyetsiz haramzadeler ülkesi mi olacağız oylayacağız.





YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI